fredag 7 juni 2019

Det smarta i att inse att folk är dumma

Jag vet inte hur många gånger det senaste året som jag har hört eller läst Ebba Busch Thor säga att feminister vill bestämma vilka leksaker barnen ska få leka med på dagis. Säkert tio. Och vad har samtidigt hänt? Jo väljarna har strömmat till. 

Kristdemokraterna har inte bara börjat närma sig SD politiskt, de verkar också ha anlitat samma PR-folk. Att spela på folks dumhet har länge varit SDs hemliga recept. Nu verkar hemligheten ha läckt ut. Läckt ut verkar också EBTs stolthet ha gjort. Sannolikt i samma takt som väljarna försvann. 

Plötsligt blev Ebba rena Jimmie. Hon tror själv inte på ett enda ord av det hon säger, men hon vet att i stugorna sitter kvinnohatarväljarna och nickar. De hatar feminister och längtar efter någon annan som också gör det. De är dumma i huvudet och vill ha en partiledare som är precis lika korkad. Men Ebba är inte korkad, hon har bara guldfeber. Väljarna ska in. Kosta vad det kosta vill!

SD fortsätter samtidigt på inslagen väg. Idag läste jag att deras analytiker kommit fram till att deras vilja att inskränka aborträtten har kostat dem väljare. Så vad gör dem? Jo de ångrar sig bara. Slutet gott allt gott låt oss rösta på SD. De är inte kvinnofientliga längre. De vill att aborträtten ska va kvar och som alla vet så begår alla människor lite övergrepp på fest ibland. Det är sånt som händer. De hade ju så himla trevligt innan det blev sådär olyckligt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar